CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Vudorisar Tugar
Country: Thailand
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 25 February 2005
Pages: 158
PDF File Size: 3.38 Mb
ePub File Size: 8.53 Mb
ISBN: 995-9-30071-920-1
Downloads: 18462
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoobei

A treia stare se numefte samadhi —fara continut, fara conftienta. El nu a vorbit despre dumnezei, nu a vorbit despre rai fi iad, nu a vorbit despre ingeri.

Realitatea e ca persoana cea mai inteligenta ifi folosefte doar cincisprezece la suta din potential. Adevarul se cunoafte numai cand mintea nu e.

Iar acolo incepe sa functioneze dexpre. Da, povestea biblica este adevarata – omul s-a prabufit prin cunoaftere, prin faptul ca a mancat rodul pomului cunoafterii. Ori de cate ori efti neocupat, efti gol. Vrem sa fim satisfacute. El e un instrument foarte mic care trebuie folosit pentru a trece de la instinct la intuitie.

Iisus are dreptate cand spune: Puterea de patrundere transforma. In viziunea mea, intuitia detine locul cel mai inalt. Numai asta le da experienta religioasa! Insa din cauza ca ele sunt in conflict, toata viata ta continua sa fie irosita in acel conflict —conflictul dintre instinct, intelect fi intuitie. Din intuitie rasar arta, estetica, iubirea, prietenia – creativitatea de toate tipurile este intuitiva.

Oferte in Carti –

N-au voie sa vorbea sea intre ei, ci numai cu suretul. Primul lucru de baza de nu vede pe cineva acolo, dar asta e vina lor, care e nevoie este postul de trei saptamani. Toate religiile fac asta; fiecare religie se amesteca in treburile corpului, iar corpul este total nevinovat, el n-a facut niciodata ceva rau. Iar pentru mine, lucrul asta este absolut necesar pentru oricine vrea sa cunoasca adevarul, viata, existenta, pentru oricine vrea sa ftie cine este.

  BUKU MATEMATIKA DISKRIT RINALDI MUNIR PDF

Cand efti cu mine, lasa la o parte tot ce ftii despre Kabbala, Yoga, Tarjtra fi cartfa mai departe. Nu mai e nevoie de somn. Exista lucruri foarte importante pentru care nu e nevoie deloc de intelect.

Afa trebuie sa fie, afa e normal. E grozv w ca dispare. Dar ftiu de ce Stern sau Playboy sau altele ca ele, care sunt reviste de mana a treia fi exploateaza sexualitatea oamenilor, se vand cu milioanele. Ins;’i lucrul asta pare de neconceput, afa ca atunci cand spun ca poti sa-1 simti dar nu pod sa-1 intelegi, ftiu foarte bine ca vorbesc onlnie.

Osho în “Cartea despre Femei”

Doar ca trebuie data o directie buna, pe care religiile vechi n-o pot da, pe care vechea societate e incapabila s-o dea. Am cunoscut un adept al lui Kabir fi am aflat cum sta treaba.

Cand ceva vine din incognoscibil in cunoscut este un salt — nu exista nici o legatura, nici o trecere, nu se merge de la un punct la alt punct. Efti receptiv la superior; daca vine ceva, efti receptiv. Intuitia este un cu totul alt gen de intamplare, care n-are nici o legatura cu intelectul, defi poate penetra intelectul.

Este u Init or 49 IN T U IJIA cat de multi oameni traiesc in imaginade – vorbesc cu persoane inexistente, ba chiar fi raspund unor interlocutori imaginari, fara scepticism, fara indoieli. E nevoie de acel obiect, el este absolut necesar pentru ca subiectul sa existe. Dar puterea se afla in mainile copiilor, nu in mainile oamenilor intelepti.

  AWAKENING THE CHAKRAS AND EMANCIPATION PDF

Asta e casa ta – Gurdjieff folosea aceasta metafora, el spunea ca omul e o casa cu trei nivele. Este esential sa credem in ceva? Iar eu am sa iau mai tarziu inapoi cele cinci mii de rupii. El a fost conftient de faptul ca o data femeile intrate acolo, ce te faci cu mintea subconftienta a barbatilor?

Osho în “Cartea despre Femei” | Librăria online | Flickr

Si nu uita ca nu trebuie sa confunzi intelectul cu inteligenta. Sotiei ii era frica de el, copiilor le era frica de el.

Noi traim din instinct. Te intereseaza o femeie. Nu discuta – nu spune da, nu spune nu; nu aproba, nu dezaproba.

Mintea goala w este lucrarea lui Dumnezeu, mintea ocupata este lucrarea diavolului. Iar cei care incep sa halucineze devin mai respectad, mai femej de ceilalti. Ratiunea o neaga din cauza ca e incapabila s-o intalneasca. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Fara cunoaftere nu exista nimic care sa va desparta; de aici frumusetea acelor prime momente de iubire. Trebuie sa intelegi ce e cu intuitia, pentru ca ea e cel mai subtil lucru din tine.