ENDODONTIE CLINICA SI PRACTICA PDF

Title, Endodontie clinica si practica. Publisher, Editura Medicală, ISBN, X, Length, pages. Export Citation, BiBTeX. Post has attachment. Bianca Diana. Public Jun 5, · Endodontie Clinica Si Practica GAFAR ILIESCU. Add a comment one plus one. 1. SmileUP nu este doar o clinica stomatologica moderna si accesibila. SmileUP este un Peste 7 ani de practica in domeniul Endodontie – Peste de cazuri .

Author: Nekazahn Tygolkis
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 18 November 2004
Pages: 205
PDF File Size: 14.40 Mb
ePub File Size: 16.40 Mb
ISBN: 908-9-43291-445-8
Downloads: 45416
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshushicage

Clinica stomatologica Bucuresti

Fatete ceramice non prep si minimal prep Albirea dintilor Estetica muco-gingivala Estetica buzelor si mezoterapie. SmileUP in Parteneriat Colaboram practiica cu cabinetele medicale care doresc sa ofere pacientilor lor solutii medicale complete. Diagnostic clinic si imagistic 3D Tratamente endodontice complexe Endodontie microscopica Microchirurgie endodontica Albire interna. In zilele noastre, frica de dentist nu mai este justificata.

Cercetare Stiintifica si Studii Clinice. Aparatul ortodontic Invisalign este bazat pe o tehnologie moderna, de ultima generatie, si include o serie de aliniatori de plastic, special creati pentru dantura dvs, care indreapta dintii gradual, aplicand o forta controlata asupra lor. Tratamentul endodontic sub microscop aduce beneficiile tehnologiei praactica viata enfodontie, iar in cazul in care este efectuat de un medic endodont bun se dovedeste a fi foarte eficient in indepartarea infectiilor dentare si in salvarea dintilor.

Clinica SmileUP aduce la Timisoara ultimele noutati in domeniul ingrijirii dintilor. Planurile de tratament personalizate pentru fiecare pacient includ proceduri de lucru sigure, materiale si aparatura performante, folosite cu succes de clinici stomatologice de top. Aparatul dentar este un tratament care rezolva probleme legate de pozitia dintilor, muscatura incorecta, probleme sau dureri articulare, si nu in ultimul rand este una din cele mai eficiente unelte in estetica dentara, fiind folosit in reabilitari estetice complexe.

  BELLATIN SALON DE BELLEZA PDF

Stiati ca albirea dentara profesionala se poate efecta fara nicio durere, si faraefecte secundare, in maxim 1 ora? Clinica SmileUP asigura o gama completa de servicii stomatologice, consultatii si solutii de ingrijire dentara de lunga durata. Reabilitari estetice in zona anterioara pe dintii naturali Reabilitari estetice in zona anterioara pe implanturi Reabilitari complexe prin lucrari fixe pe dintii naturali si implanturi Supraprotezari pe implanturi.

Materialele folosite – calitatea materialelor influenteaza in mod direct calitatea si durabilitatea in timp a lucrarii dentrare.

Despre SmileUp

Planificare 3D functionala si estetica. Invinge-ti temerile si mergi la stomatolog o data la 6 luni, pentru un control de rutina. Detalii De ce aesthetics ONE? Unde stomatologia este o stiinta exacta. Preventia este intodeauna mai putin costisitoare decat recuperarea unui dinte bolnav. Chirurgie minim invaziva Practia lifting Reconstructii ale crestelor alveolare.

La SmileUP gasesti o echipa profesionista, cu pregatire internationala, intodeauna la curent cu noutatile in domeniu! Da, prin tehnologia Invisalign, pacientii pot beneficia de rezultate optime, fara disconfortul creat de brakets.

Tratamente de canal complexe, precise si predictibile ce cresc considerabil rata de succes si fiabilitatea pe termen lung. Echilibrari ocluzale Fatete practjca functionale Tratamentul articulatiei temporo-mandibulare. Tomografie computerizata cu fascicul conic CBCT. Trimite-ne datele tale folosind formularul de mai jos si noi te vom contacta pentru cliica stabili detaliile.

  D20 MODERN BLOOD AND GUTS PDF

Consultatia initiala, include investigatiile imagistice, planul de tratament si simularea 3D a viitorului rezultat final. Tehnologie de ultima generatie.

Restaurari directe obturatii ale dintilor din zona anterioara Restaurari directe obturatii ale dintilor din zona laterala. Planul de tratament dentar se poate imbina armonios cu un city break in Timisoara, oras Capitala Europeana practciaun oras ofertant, denumit si Mica Viena sau Orasul Florilor.

Concepte terapeutice moderne, bazate pe cercetare stiintifica si relevanta clinica. Pentru a va imbunatati experienta utilizarii site-ului nostru folosim cookieuri, continuand sa folositi site-ul sunteti de acord cu acest lucru. In acest caz medicul stomatolog va realiza o lucrare de protretica, denumita si punte dentara.

Bianca Diana – Google+

Cariere La SmileUP gasesti o echipa profesionista, cu pregatire internationala, intodeauna la curent cu noutatile in domeniu! Interventia are loc sub anestezie, deci e complet nedureroasa. Localizarea cabinetului — o pozitie centrala, usor accesibila si eventual disponibilitatea locurilor de parcare in imprejurimi constituie un plus.

Evolutia tehnologiei permite in prezent efectuarea tratamentului sub mircoscop. De ce aesthetics ONE? SmileUP nu este doar o clinica stomatologica moderna si accesibila. Igiena cabinetului — aici nu se face rabat.