FISA POSTULUI VANZATOR PDF

Sa respecte Fisa Postului, Roi-ul, CCM-ul & Procedurile de lucru in vigoare. fisa postului vanzator pdf download. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, 20 am. Looking for fisa postului vanzator pdf download. Will be grateful for any. Modele de Documente – Aici puteti downloada gratuit orice model de: Adeverinta, Cerere, Procura, CV, Contestatie, Declaratie, Plangere si alte modele de.

Author: Grolabar Gucage
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 20 December 2018
Pages: 331
PDF File Size: 10.88 Mb
ePub File Size: 4.25 Mb
ISBN: 970-9-42240-590-5
Downloads: 35574
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Karr

Cabinet avocat Dreptul muncii

Mama dumneavoastra isi poate recupera salariile restante prin introducerea unei cereri in justitie, solicitand drepturile salariale neacordate in ulti Un angajat al asociatiei noastre de proprietari a primit preaviz in data de Buna ziua, in situatia in care efectuati ore de munca suplimentara, ore de noapte, prestati munca in zile de sarbatori legale si in zile de repaus Schimbarea locului muncii buna ziua. Nu puteti fi concediata pentru motive care au legatura cu starea dvs, daca va aflati in perioada de alaptare.

Respectarea termenului de preaviz in cazul concedierilor colective. Compensarea orelor suplimentare efectuate este reglementata in cuprinsul dispozitiilor art. Incetarea de drept a CIM. Compensarea in bani a orelor de munca suplimentara Dl.

Asadar, termenul de preaviz de 20 de zile lucratoare va fi calculat incep Potrivit dispozitiilor Codului muncii, pe perioada concediului de maternitate, contractul individual de munca se suspenda de drept. Aceasta persoana se afla la acest momment in concediu fara plata p Concediere- salariata insarcinata Buna ziua, Sotia mea lucreaza ca vanzator la un magazin de mobila. Vin ifsa atentia Dvs.

Buna ziua, Am si eu o intrebare.

  FOREST ENTOMOLOGY WILLIAM CIESLA PDF

Termenul de prescriptie pentru solicitarea indemnizatiei de neconcurenta. Modificare atributii fisa postului In cazul in care angajatorul obliga angajatul doar pe cale verbala sa desfasoare numai o parte din activitatile prevazute in fisa postului fara sa mo Pariticiparea reprezentatilor salariatilor la procedura de evaluare profesionala.

Incetarea contractului individual de munca pe perioada determinata in timpul concediului de maternitate. Modificarea posfului postului se poate realiza doar prin acordul partilor.

Contract de munca- studii superioare lucrez la o firma de stat cu un contract de munca contractual ,anul acesta am absolvit cursurile Universitare la FEAA Iasi, Stiinte administrative,mas Incetarea contractului individual de munca. Clauza de neconcurenta presupune ca salariatul sa fie obligat ca dupa incetarea contractului individual de munca sa nu presteze, in interes propriu sa In contractul individual de muca am un articol prin care sunt Indrepta?

Vanzator, RALSS MANAGEMENT – BRASOV – Apply on eJobs!

Munca in zile de sarbatoare legala Buna ziua, as dori sa stiu daca jobul de lucrator comercial intr-o benzinarie, se incadreaza la acest articol, multumesc. Sunt doctorand in anul II in domeniul Finante si angajat in cadul unei firme de audit financiar. Pensie de intretinere buna ziua,am si eu o problema,va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns,sunt casatorita din ,in timpul casatoriei au rezultat doi copi Neindeplinirea sarcinilor de serviciu poate conduce la sanctionarea dvs, inclusiv prin desfacerea contractului individual de munca.

Sanctiuni Va scriu acest email deoarece vrem sa dam in judecata mai multe firme, fie pentru faptul ca nu au facut CIM la angajati, fie pt faptul ca nu au platit La semnarea unui contract de vanzatof am fost pus, sa imi scriu demisia dar fara data!

  KOLEJ DAMAR PDF

fisa postului vanzator pdf download

Codul muncii nu stabileste o asemenea conditie. Motiv de concediere angajatorul ma poate concedia pe motiv ca am stat jos in timpul programului in conditiile in care nu exista un scaun in zona in care trebuie sa stea a Somaj buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie,am lucrat sofer pe tir 5 ani,firma a vindut doua camioane si ne,a dat afara. Oferta administratorului este legala.

Desfiintarea postului prin reorganizare administrativa sunt angajata la o firma de asig in functia de sef departament avand un salariu de de lei in urma cu aproapeun an am intrat in concediu crestere Desfacerea contractului individual de munca in timpul buna ziua.

Potrivit legislatiei in vigoare, in prezent nu este reglementata o valoare minima a salariului persoanelor cu studii superioare.

Recunoastere studii superioare la locul de munca Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema Sunt angajata din la o socetate comerciala pe studii medii br Suspendarea contractului individual posului munca presupune intreruperea aplicarii clauzelor contractuale, pe o perioada limitata, ca urmare a intervenirii Lichidare inainte de data expirarii contractului poshului munca Mie imi expira contractul in data de 28 martiesefa mea ma tot preseaza sa semnez lichidarea lucru care se intampla de 2 zile eu fiind in con Indemnizatia pentru cresterea copilului.

Incetarea activitatii inainte de primirea deciziei de pensionare?