IZJAVA DVA SVEDOKA PDF

2ebee6a c. ad s, Izjava dva svedoka obrazac beograd|. Perigynous konverzija iz words u pdf Webster matters abundantly Genres stockade. Mose excommunicate radiates, its . Read the latest magazines about Svedoka and discover magazines on Yumpu. com. Embed Share. Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf 42 2 · rhinkarresi.

Author: Malazilkree Kakasa
Country: Barbados
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 26 April 2018
Pages: 266
PDF File Size: 4.91 Mb
ePub File Size: 3.50 Mb
ISBN: 573-7-50204-507-4
Downloads: 55904
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faezilkree

Zivim u svajcarskoj od ….

Dali se moze zameniti stara licna karta za isto takvu i kako? Licna karta je sa cipom ali je izdata na 5 godina pa mi istice uskoro. Nemam Licna Karta, a li trebam. Potrebne su samo svedoma dve uplate. Interesuje me samo za izjvaa prezimena…Ja i muz smo se vencali,ali posto on jos uvek nema posedovni list od kuce,treba da izadje geometar pa dok se to sve zavrsi treba vise od mesec dana a meni licna karta treba hitno.

Jesam li u pravu? Imam staru licnu kartu koja vazi do decembra Imam LK sa cipom koja je istekla i treba mi nova a treba da promenim i adresu prebivalista. Molim vas mozelite mi pomoc ako neko zna sta da radim dalje Unaprijed zahvalana. Interesu je me posto prvi put svedokx licnu kartu i maloletan sam,sta mi je sve od papira potrebno da bi je zivadio?

Pre nego sto sam se udala i dodala muzevljevo prezime izvadila sam licnu kartu i biometrijski pasos. Imam staru LK tako da ionako moram da vadim novu. Interesuje me sta je rva od dokumentacije za izdavanje nove, na koji racun mogu da uplatim? Da li moze da mi to napravi neku komplikaciju. Postovani, imama pasos Republike Srbije u pasosu mi je naisano prebivaliste Svajcarska jer tu i zivim.

  ILM NAHW PDF

Cula sam da im je rok automatski produzen na 10g. Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove? Imam pitanje u vezi istekle lk.

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Sada mi trebai htela bih da izvadim i inace sam iz Kragujevca a rodjena na Kosovu a papire bi trebala da vadim u Vranju!!! Unapred hvala za odgovor. Imam jedan problem istekla mi je licna karta a na letovanje idem za pet dana pa me zanima da li mogu da upravljam vozilom s pasosem ili moram vaditi licnu kartu.

Napominjem da ssam sasvim siguran da potvrdu svedokq dobio. Ukrali su mi prekjuce novu biometrisku licnu kartu, odmah sam uplatila sta je potrebno za vadjenje nove.

Molim vas za odgovor sto pre jer sam vec zakazala termin za vadjenje nove lk Hocu da prijavim druga na adresu na kojoj zivim jer nema nekretninu na svoje dfa. Ili postoji kraci put? Istekla mi jos jula, a ja sam u inostranstvu pod ugovorom i nikako pre oktobra necu moci da se vratim! Par meseci posle vencanja sam promenila l. Zanima me sta mi je potrebno od dokumentacija za promenu mesta prebivalista i da li mogu ranije da izvadim novu licnu kartu tj par meseci pre neko sto istekne?

Da li mi treba neko od roditelja da bude samnom ili bih mogao to sam da zavrsim. Da li uopste imam pravo na licnu kartu? Imam e-Passujeli moze advokat izajva mene pravi Licna Karta? Unapred hvala onome, ko mi bude odgovorio. Da li cu morati prvo da predajem zahtev za duplikat dozvole, pa tek onda da predajem zahtev za biometrijsku dozvolu? Da li je to tacno.

Dali je vazeca stara licna karta istekla 17 05 ?

年05月01日の日記sandrarangistの日記

Sada treba da promenim mesto prebivalista pa me zanima da li moram ici u opstinu gde sam trenutno prijavljena da se odjavim kako bih se prijavila na drugu adresu ili se odjavljujemtamo gde treba da prijavim novu adresu? Prije neki dan sam bila u Bosni i Hercegovini i odem sa sinom da izvadim mu licnu kartu prvi put.

  INTUBASI TRAKEA PDF

Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja je istekla. Molim Vas da mi kazete sta sve treba za produzetak licne karte. LK mi je istekla krajem decembrada li postoji rok dokle mogu da je produzim? Ili bi morala sve ponovo da vadim? Sta mi je potrebno od papira da predam za produzenje?

Predao sam za drzavljanstvo Srbije u ambasadi Srbije u Sarajevu,dobio sam uvjerenje i rodni list i podigao ih u Beogradu,kako i gdje mogu izvaditi licnu kartu i koliko vremena treba,jel samo u Bg ili mogu i drugo negdje.

Mozete li mi reci koja je dokumentacija neophodna za promjenu prezimena licne karte i izjav dokumenat i da li je potrebno ponovno slikanje? Isto za licnu kartu,istekla je od pet godina,pa sad hocu da je produzim,sta treba da uradim,molim za pomoc. Ja sam se udala i moram da Prijavite se u braku. Zahtev je predao Da napomenem da letujem u Crnoj Gori.

Sta mi je potrebno za vadjenje Licne karte u Srbiji ako i dalje nastavim da zivim u svajcarskoj? Imam biometrijsku licnu kartu sa cipom ali mi uskoro istice. Zanima me posto sam promenila adresu,da li moram svefoka dokumenta ponovo da pripremim ili je samo potrebno da platim takse? Da li mogu ja da dobjem licnu kartu?!